Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Има опасност Русия да симулира инцидент в АЕЦ Запорожие

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че Русия е " единственият източник на заплаха " за най-голямото нуклеарно оборудване в Европа - атомната електроцентрала в Запорожие.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11010
В нощното си видеообръщение той още веднъж предизвести, че Русия възнамерява да " симулира офанзива против централата ", която от една година е окупирана от съветски войски. Във вторник Украйна и Русия се упрекнаха взаимно в скрит план за нахлуване против централата. 

" Имаме информация от нашето разузнаване, че съветските военни са сложили предмети, сходни на експлозиви, на покрива на няколко енергоблока на атомната електроцентрала в Запорожие. Вероятно това им е належащо, с цел да симулират нахлуване против централата. Или пък може да имат някакъв различен сюжет. Но във всеки случай светът вижда - и не може да не види - че единственият източник на заплаха за Запорожската атомна електроцентрала е Русия. И никой различен ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР